Den bedste boligadvokat

En advokat fra Helsingør der gør et godt stykke arbejde, det er hvad denne her artikel vil komme til at handle om.
De er ca 3 måneder siden at jeg benyttede en dygtig advokat Helsingør hendes navn er Chalotte Bengtson og hun har hendes egen advokat firma her på Sjælland.

Derfor skulle jeg bruge en boligadvokat fra København.

Årsagen til at jeg skulle bruge en boligadvokat var fordi jeg skulle købe en bolig her i København og jeg boede på daværende tidspunkt i Helsingør på Sjælland.
Jeg var i 7 sind der der skulle handles bolig, for jeg havde virkelig ingen begræb om hvad der skulle gøres for at man kunne købe eller sælge bolig, det var der at den advokat fra Helsingør kom ind i billedet.

Jeg fik min drømme bolig i København

Jeg havde via den lokale avis fundet en bolig i København som jeg syntes kunne være interessant, og det viste sig også at være  det, jeg bor i villaen den dag i dag og det er virkelig en drømme villa.
Der var mange ting som advokaten skulle hjælpe mig , som feks at lave søde og får styr på tilsynsrapport og der skulle også laves ejerskifte forsikring alt det hjalp min advokat mig med.

Boligadvokat

Tak til en dygtig bolig advokat

Jeg er virkelig taknemlig for den assistance som advokaten gav mig under dette hus køb og derfor er det helt klart en boligadvokat jeg kan anbefale andre fra Sjælland at benytte sig af.

En dygtig skilsmisse advokat og bolig advokat I København

jeg har efterfølgende benytte mig af den advokat til skrivning af testamente og ægtepagt.
Jeg ved fra en god vindende at hun også er en fantastisk god advokat hvis der skal hjælpes med skilsmisse eller separation dokumenter.

Her er lige en sjov lille video med en lille advokat.