Flittig maler i København til tjeneste

Jeg er en 22 årig studerende på København Universitet og har akkurat lige skrevet under på en lejekontrakt til en rigtig fed lejlighed. Aftalen med de tidligere beboere i lejligheden var at de skulle male lejligheden inden jeg skulle flytte ind. Jeg havde pakket alle mine ting og var nu klar til at indrette min nye lejlighed. Da jeg kom ind i lejligheden med flyttekasser og møbler opdagede jeg hvor dårligt min nye lejlighed var malet.

maler i Gentofte

Lejlighedens vægge var tidligere malet gule og jeg havde bedt om at få malet hele lejlighedens vægge hvide. Selvom vi havde en aftale var halvdelen af lejligheden ikke malet hvid og der hvor der var blevet malet var der gule pletter fra da de gamle beboere boede der og der var oven i købet også kommet maling på trægulvet. Jeg var rigtig sur og skuffet og ringede med det samme til de gamle beboere. Mine opkald blev ikke besvaret og udlejeren af lejligheden kunne heller ikke gøre noget.

Maler

 

 

 

Jeg havde brug for en god maler i København, med det samme! En af mine forældres venner kendte en flink mand som var uddannet maler og som gjorde et godt stykke arbejde for en rimelig pris. Jeg fik nummeret på den maler i København og ringede til ham med det samme. Han tog telefonen og jeg forklarede maleren min situation og han var meget forstående og sagde derfor at han allerede ville komme den næste dag for at starte. Da han kom og så hvordan de gamle beboere havde malet lejligheden blev han helt chokeret både over måden der var blevet malet på men også over den maling der var taget i brug fordi at den maling der var taget i brug, var af utrolig dårlig kvalitet og ikke var i stand til at dække den gamle gule maling ordenligt. Han tilbød at tage med mig ud og købe noget ordentlig maling så jeg ikke skulle stå med det alene – Ikke mange malere i København tilbyder sådan en service!

En maler i København der også er maler i Gentofte

Han fortalte mig at han også var en kendt maler Gentofte og han kunne altid komme med et rigtig godt tilbud. Efter en time havde vi været ude og handle maling ind til lejligheden og han gik straks i gang med at male. Jeg lagde hurtigt mærke til hans præcision. Han sørgede for at der kom plastik på gulvet så der ikke kom maling på mit gulv. Det blev aften og han var stadig i fuld gang med at male. Jeg spurgte ham om han ikke havde lyst til at holde for i dag men han sagde at han var så godt i gang at han kunne blive færdig samme aften. På grund af hans entusiasme og flittighed valgte jeg at gå ned i byen og købe noget aftensmad til os begge. Han mente bestemt ikke at jeg skulle have gjort det da det jo var hans job at fuldføre jobbet grundt og så hurtigt som muligt. Efter en god snak over en god omgang mad, malede han det sidste færdigt på en time og jeg havde derefter en super flot malet lejlighed!

Så hvis du står og mangler en flink og flittig maler i København, så er denne maler i København den den rette for dig se her www.malerkoebenhavn.dk !