Rar og flittig flyttemand i København

Det er aldrig let at flytte og selvom at man er en ung studerende mand som mig, har man stadig bruge for en ekstra hånd eller to når man altså skal flytte ud af den gamle lejlighed og ind i den nye. For et halvt år siden stod jeg i den situation hvor jeg skulle flytte fordi jeg fandt en lejlighed der var en del billigere, og passede mere til mig.

Derfor søgte jeg en flyttemand i København

Jeg er en person der har mange møbler, og oveni købet også rigtig tunge møbler. Jeg er en stærk mand og jeg kan godt finde ud af at flytte mine egne ting, men jeg måtte indse at jeg simpelthen havde brug for en ekstra hånd! Derfor begyndte jeg at lede efter en flyttemand i København som kunne hjælpe mig med at flytte alle mine ting. Det tog rigtig lang tid at lede efter en over nettet og jeg havde ikke meget held i at finde en.

Heldigvis blev jeg henvist til en rar og flink flyttemand i København se hjemmeside her af nogle af mine kammerater, som selv havde haft en rigtig god oplevelse med ham da de engang selv har hyret ham til at hjælpe med at flytte.

Kontakt:

Nem Trans
John Tranums alle 9 st.tv
2770 Kastrup
TLF +45 22767806

Mere Info: www.nemtrans.dk